Groep 8
Beste leerlingen van groep 8,

De basisschool zit er voor jou na dit jaar op. Je bent dus al een tijd bezig met na te denken wat je hierna wilt doen. Daarbij zijn de vragen “wat kan ik” en “wat wil ik” erg belangrijk. Om te ontdekken wat je kunt, maak je op de basisschool testen. Het advies van de basisschool bepaalt op welk niveau je verder kunt studeren.

 

De tweede vraag “wat wil ik” is niet zo makkelijk te beantwoorden. Er zijn namelijk diverse studiemogelijkheden in de omgeving. Of Roncalli dé school voor jou is, moet je zelf ontdekken. Wij willen je graag hierbij helpen. We wensen je in ieder geval veel succes met de zoektocht naar de school die bij jou past. Mocht je alsnog vragen hebben neem dan gerust contact op met de school.
 

  

Klik voor grotere weergave

Open dag 2019
We nodigen je uit om samen met je ouder(s) een kijkje te komen nemen. Je kunt dan uitgebreid vragen stellen over onze werkwijze en allerlei andere zaken die je graag zou willen weten. Wanneer je liever met leerlingen praat, kan dat natuurlijk ook. Die zijn volop aanwezig op deze Open Dag. Ook leerlingen van groep 7 zijn van harte welkom. Zaterdag 2 februari 2019, 10.00 - 15.00 uur (vrije inloop).
Nieuw op Roncalli

Leerlingen van groep-8 met een vwo-advies kunnen kiezen tussen een gemengde brugklas (met verschillende adviezen) of een vwo-brugklas. De leerlingen die kiezen voor een vwo-brugklas worden uitgenodigd voor een gesprek. 

 


 

Klik voor alle extra's, klik per item

Sfeer proeven. Kijk de Roncalli promo!

  

 
Zoeken
Agenda groep 8


Open Dag

zaterdag 2 februari 2019 

10.00 - 15.00 uur (vrije inloop)


Doemiddagen

woensdagmiddag 13 februari

woensdagmiddag 20 februari


Inschrijfavonden

maandag 18 maart (A t/m L) 

dinsdag 19 maart (M t/m Z)

17.00 en 20.00 uur


Klik hier voor meer informatie